Rosace en Marqueterie

Rosace en Marqueterie

Foto en video galerij

Rosace en Marqueterie

Het inlegwerk van Christian DALIMIER combineert artisanale vakmanschap en moderne snijtechnieken. Christian Dalimier laat zich inspireren door ouderwets inlegwerk maar ook door mandala’s of graancirkels. Ze nemen de vorm dat gewenst is: médaillon, bedrijfslogo, initialen… Wat de materies betreft: steen, metaal, lichten, diamanten, goud, zilver, … alle keuzes kunnen geïntegreerd worden. Volgens de schaal van het project en de materies dat gebruikt worden, kan de prijs fel verschillen.

Prijs: gemiddeld 4.500€.

Christian Dalimier spreekt erover...

 

Mijn inlegwerk is geschikt voor ouderwets en modern interieur stijlen. Ze kunnen geplaatst worden op hout, tegels, … Mijn eerste inlegwerk heeft een jaar onderzoek gevraagd om af te werken.
Christian Dalimier

Over Christian Dalimier

Christian DALIMIER heeft zijn passie voor houtwerk 30 jaar geleden ontdekt tijdens een wandeling in de Ardennen. Opgeleid als houtwerker, schrijnwerker en meubelrestaurateur, hij heeft een zaak geopend met particulieren en antiquairs als doelpubliek. In 2001, een ontmoeting met een van de beste schrijnwerkers van het land heeft zijn conceptie van restauratie veranderd en hem het idee gegeven om zijn zaak uit te breiden. Hij heeft dan besloten om inlegwerken met verschillende materialen te maken geschikt voor vloeren en deuren. Hij is ook begonnen met de creatie van juwelen.

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief