Phoenix

Foto en video galerij

Phoenix

Phoenix, uw tuin paviljoen.

PHOENIX is geschikt om feestelijke evenementen te houden, recreatieve activiteiten te doen of gewoon te ontspannen. Het kan gebruikt worden om publieke plaatsen af te deken maar ook om uw tuinmeubels te beschermen (jacuzzi, barbecue…).

Deze indrukwekkende structuur van hout zal zeker een meerwaarde geven aan uw omgeving en het hart van de gebruikers veroveren. PHOENIX is een structuur gemaakt van eik van 610/550/330cm met een dak gemaakt van kleitegels, leientegels of zinc tegels. Metalen trekkers aan de zijkanten en het gebruik van hout en metaal zorgt ervoor dat het product stabiel blijft. PHOENIX kan zich aanpassen aan u behoeftes en verschillende functies hebben.

PHOENIX is ook verkrijgbaar in Iroko hout of Noorse den.

Een multifunctioneel tuinpaviljoen ontworpen en gemaakt door Benjamin Marchetii.

SERAFIN-MARCHETTI

Over SERAFIN-MARCHETTI

Geleid door de broers Benjamin en Stéphane MARCHETII, het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van houtskeletbouw, carports, pergola’s en al wat buitenhuis houtwerking betreft. Hun bedrijf onderscheid zich op de markt dankzij de deskundigheid van Stéphane en zijn team maar ook omdat Benjamin een diploma architectuur heeft. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf de klant en zijn architect kunnen begeleiden niet alleen tijdens de constructie, maar ook tijdens het ontwerpen van een gebouw.

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief