Inlandsis

Inlandsis

Foto en video galerij

Inlandsis

Set dat bestaat uit een bureau, een etagère en een bureau organizer waarop houten deuvels zich bevinden. De gebruiker kan dus voorwerpen plaatsen en klasseren naar zijn wens om een unieke werkruimte te creëren.

Massief eik. Houten deuvels in massief eik.

Afmetingen en prijzen beschikbaar op de technische fiche.

Download hier de technische fiche

Getuigenis van Mathilde ROMAN en Pauline ANDROLUS:

De originaliteit van het concept bevindt zich in de toevoeging van houten deuvels die esthetisch gezien belangrijk zijn maar ook aan de gebruiker de keuze geven om zijn bureau in te richten zoals nodig.

De website van Pauline et Mathilde

[Foto van Mathilde Roman]

RECYCLART

Over RECYCLART

Sinds 2000, Recyclart is een vzw dat zich in Brussel-Kappellekerk bevindt. Het organiseert concerten, tentoonstellingen, communautaire initiatieven maar ook voordrachten over architectuur en design. Het bestaat uit een artistiek center en projecten in sociale economie dat zich vertalen in een bar/restaurant en een hout en metal atelier, Fabrik. Fabrik ontwikkelt een doorstromingsprogramma dat aan werkzoekers met weinig kwalificaties een kans geeft op de arbeidsmarkt door hun professionele ervaring en beroepsopleidingen te geven. Het team van Fabrik produceert op maat gemaakte projecten in houdbewerking, infrastructuur en metalen constructies, binnenhuis meubilaire of buitenhuis meubilaire, artistieke installaties maar ook het inrichten van openbare ruimtes. In 2016 werd Filantropie gecreëerd, een onderdeel van Fabrik dat lokale en artisanale productie verdedigt en jonge Belgische designers promoot.

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief