Bûche

Foto en video galerij

Bûche

Gemaakt om een fiets binnenhuis te plaatsen en het stedelijke gebruik te promoten.

Het kan gebruiken worden als tablet, kapstok of kleerhanger volgens de situatie.

Massief eik met hang systeem door zwaluwstaartverbinding in de dikte van het stuk. Deze manier garandeert de sterkte van het product en vereenvoudigt de installatie.

Afmetingen en prijzen beschikbaar op de technische fiche.

Download hier de technische fiche

Getuigenis van Mathieu GABIOT en Martin LEVEQUE – Designers...

Het basisidee was om een sterk fietsrek te ontwikkelen waardoor her werd gekozen voor zwaluwstaartverbindingen te gebruiken. Het product kon uiteindelijk op meerdere manieren gebruikt worden bijvoorbeeld als kapstok of rek, etc.

RECYCLART

Over RECYCLART

Sinds 2000, Recyclart is een vzw dat zich in Brussel-Kappellekerk bevindt. Het organiseert concerten, tentoonstellingen, communautaire initiatieven maar ook voordrachten over architectuur en design. Het bestaat uit een artistiek center en projecten in sociale economie dat zich vertalen in een bar/restaurant en een hout en metal atelier, Fabrik. Fabrik ontwikkelt een doorstromingsprogramma dat aan werkzoekers met weinig kwalificaties een kans geeft op de arbeidsmarkt door hun professionele ervaring en beroepsopleidingen te geven. Het team van Fabrik produceert op maat gemaakte projecten in houdbewerking, infrastructuur en metalen constructies, binnenhuis meubilaire of buitenhuis meubilaire, artistieke installaties maar ook het inrichten van openbare ruimtes. In 2016 werd Filantropie gecreëerd, een onderdeel van Fabrik dat lokale en artisanale productie verdedigt en jonge Belgische designers promoot.

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief