Bruxelles Boogie Woogie

Bruxelles Boogie Woogie

Foto en video galerij

Bruxelles Boogie Woogie

Wandopruimingsmethode dat op meerdere manieren kan gebruikt worden of samengesteld, met hangplanken, opbergzakjes, boekenplanken en een lichtpaneel.

Hangplanken in massief eik met draadinzetstukken dat de basis vormt, op wat, dankzij vleugelbouten, planken of panelen vastgemaakt kunnen worden.

Verkrijgbaar met breedte van 30, 60 of 90 cm.

Afmetingen en prijzen beschikbaar op de technische fiche.

 

Download hier de technische fiche

Getuigenis van Elodie DEGAVRE – Designer:

De etagères werden ontworpen op een manier dat talloze combinaties mogelijk maakt tijdens het samenstellen. Dit zorgt dat het aangepast kan worden voor elke interieur en situatie.

Haar website

RECYCLART

Over RECYCLART

Sinds 2000, Recyclart is een vzw dat zich in Brussel-Kappellekerk bevindt. Het organiseert concerten, tentoonstellingen, communautaire initiatieven maar ook voordrachten over architectuur en design. Het bestaat uit een artistiek center en projecten in sociale economie dat zich vertalen in een bar/restaurant en een hout en metal atelier, Fabrik. Fabrik ontwikkelt een doorstromingsprogramma dat aan werkzoekers met weinig kwalificaties een kans geeft op de arbeidsmarkt door hun professionele ervaring en beroepsopleidingen te geven. Het team van Fabrik produceert op maat gemaakte projecten in houdbewerking, infrastructuur en metalen constructies, binnenhuis meubilaire of buitenhuis meubilaire, artistieke installaties maar ook het inrichten van openbare ruimtes. In 2016 werd Filantropie gecreëerd, een onderdeel van Fabrik dat lokale en artisanale productie verdedigt en jonge Belgische designers promoot.

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief