Bierbak

Foto en video galerij

Bierbak

De vorm en design werden bedacht na een speciale aanvraag van de brasserie van Marsinne dat LEOPOLD 7 produceert. Nu maakt het PLANCHENE-bierbak deel uit van het LEOPOLD 7 merk.

Het is een typisch voorbeeld van DESIGN ten dienste van bedrijven. Hier hebben Luc VINCENT en Maxim PIEN dit bak ontworpen voor Léopold 7.

Met 3 rijen van 8. H: 270mm L: 560mm B: 220mm Gewicht: 3.6kg Prijs: 19,50€ incl. btw. Afwerking: Brut

Met 2 rijen van 4. H: 270mm L: 300mm B: 155mm Gewicht: 2kg prijs: 15,60€ incl. btw. Afwerking: Brut

 

Plan Chene heeft het fantastisch idee gehad om een bar met Leopold 7 bierbakken te maken. Met niet minder dan 30 bakken leopold 7 samengesteld met tabletten in brute eik.

Gemakkelijk te verplaatsen, te monteren en demonteren, het zorgt dat er gefeest kan worden tot de stille uren van de nacht!

Prijs: 709,46€ incl. btw (zonder de flessen of pomp)

 

Op maat gemaakte aanvragen zijn ook mogelijk.

PLAN CHENE

Over PLAN CHENE

De familie LEPLANG zaagt al 60 jaar eiken. Het familiebedrijf is een van de laatste industrieel zagerij van Wallonië. Gelegen in Alle-Sur-Semois in het zuiden van Wallonië, ze bevoorraadt zich in de bossen van Bouillon, Aarlen en Anliers. Wat basismateriaal betreft, de broers LEPLANG zagen, drogen en sorteren alleen maar fijnkorrelige lokale eiken. Het lichte kleur en finesse van de houtvezels is ideaal voor het uitwerken van leefruimtes met een warme sfeer.

Ontdek Plan Chene dankzij het programma Au Quotidien op de televisiezender RTBF:

Meer details

Inschrijven voor onze nieuwsbrief